Open dag Jeugd 8 April

Op zaterdag 8 april is de open dag bij Bol voor de jeugd van 6 t/m 17 jaar. Iedereen is welkom, zowel leden als niet leden. Leuk als iedereen vrienden en vriendinnen meeneemt die nog niet lid zijn van BOL en kennis kunnen maken met onze sportieve en gezellige vereniging in Broek op Langedijk.

Het programma bestaat uit drie delen. Er wordt gestart met een warming-up om alle deelnemers voor te bereiden voor de activiteiten. Afhankelijk van je leeftijd wordt de warming up gevolgd door een voetbalzeskamp waarbij een partijtje en penalty schieten zeker niet mag ontbreken. Het andere onderdeel is een voetbalclinic onder leiding van Football at first van Jurre van Lingen (speler van BOL 1) die zijn clinics aanbied samen met zijn compagnons in de regio Noord Holland. En nu dus ook bij BOL.

Programma:

10.30     Start Jeugd 6 t/m 11
11.00      Start Jeugd 12 t/m 17
14.00      Einde open dag Jeugd 6 t/m 11
14.15       Einde open dag Jeugd 12 t/m 17

Naast deze activiteiten staat voetbalshop.nl met een stand op het terrein. Bij deze stand kun je de nieuwe kledinglijn van BOL passen zodat de nieuwe trainingspakken online besteld kunnen worden. Volgend seizoen loopt naast de selectie ook de Jeugd van Bol in de nieuwe tenue’s. Dus wil je voor het nieuwe seizoen een mooi trainingspak dan is dit de kans om te passen. Ook is er de mogelijkheid om voetbalschoenen te passen en te testen. De stand staat er voor iedereen, ook als je niet met de activiteiten mee komt doen maar gewoon gezellig langs komt om de sfeer bij CSV BOL te proeven.

Opgeven voor de activiteit is gewenst en kan via onderstaande link:

Opgeven kan hier voor zowel leden als niet leden!

Wij zien jullie toch ook?

Naast deelnemers zijn we ook op zoek naar hulp bij de voetbalzeskamp. Aanmelden om te helpen kan via ac-bol@outlook.com.

Groetjes van de activiteitencommissie
ac-bol@outlook.com