BOL F1 door in de beker!

() • 112 weergaven

Vanavond moesten we aantreden tegen Dynamo voor de beker. Iedereen was aanwezig en Zepp wilde de eerste helft wel keepen. We begonnen met Tjeerd en Seger in de wissel. De jongens hadden er zin in! We mochten op het hoofdveld en zelfs het scorebord stond aan! De mannen van BOL wisten gelijk de tegenstander vast te zetten op de helft van Dynamo. Er werd goed gewerkt en bij vlagen werd er ook goed overgespeeld. Zepp had niet veel te doen en de ballen die hij kreeg hield hij keurig uit zijn doel. Na een mooie pass van Sam wist onze technische spits Bonne de 1-0 binnen te tikken. BOL ging lekker door en na een mooie actie van Bonne kon Seger de 2-0 binnen schieten. Wat een lastige tegenstander leek op papier bleek mee te vallen want voor rust wist Stijn de rebound van een mooi schot van Sam binnen te schieten en konden de mannen met een 3-0 voorsprong aan de limonade.

In de tweede helft ging Sam keepen en Zepp in het veld. Sam had in de tweede helft nog minder te doen dan Zepp in de eerste helft. Voorin wist Boaz de bal na een scrimmage voor het doel van Dynamo in het doel te schieten wat de 4-0 betekende. Daarna moest Boaz gelijk wisselen want hij had een beetje last van zijn buik. Na een mooie actie van Zepp wist Tjeerd de eindstand op het scorebord te brengen, 5-0. Hierna floot de goed leidende Tijmen Vinke voor het einde en konden we de penalties nog nemen.

Goed gespeeld mannen en op naar de Kuip!