BOL O-10:1 verliest van beter LSVV O-10:1

• 120 weergaven

De eerste wedstrijd van dit seizoen was er één om snel te vergeten….. De bekerwedstrijd tegen LSVV stond op deze zaterdag op het programma en natuurlijk waren de jongens nog niet getraind. Op de vrijdag ervoor werd er gauw nog een uurtje getraind: het veld op om de bal weer even te voelen, met Bouwdorp of een voetbalkamp nog in de benen.
LSVV was beter voorbereid en had ook hele goede spelers die gewoon beter waren dan onze BOL-jongens.
Boaz keepte de eerste helft en hoewel hij goed op dreef was met mooie reddingen, keek BOL met de rust toch al tegen een 1-5 achterstand aan. Het was eenrichtingsverkeer waarin de tegenstander echt mooie aanvallen opzette, goede combinaties had en gewoon goed op elkaar ingespeeld was. BOL stelde daar op deze zonnige zaterdagochtend weinig tegenover. Toch was er 1 lichtpuntje: Jelle, nieuw in het team, schoot namens BOL de bal prachtig in de kruising na een goede individuele actie. Dit was ook het enige aanvallende wapenfeit. BOL werd overlopen.
De tweede helft was de geest echt uit de fles. Sam ging toen keepen, BOL kwam niet op gang en na 1-15 floot de uitstekende scheidsrechter Jop Beers af. De penalties waren spannender dan de wedstrijd zelf. De jongens waren er nuchter onder: deze tegenstander was te goed. Volgende keer beter!