Lokte de tegenstanders tactisch uit de tent
Omdat zijn ploeg wist te winnen
Was de cup eindelijk weer binnen
Bart wordt nu iedere week met zuurkool verwend.

Na een boeiend duel tegen LSVV is het BOL gelukt de beker mee naar huis te nemen.
Het bleef van begin tot eind een boeiend gevecht. LSVV moest winnen en BOL had aan een gelijk spel genoeg. En dat gelijke spel kwam er.
Na een mooie combinatie scoorde BOL de 0-1 en iedereen dacht daar mee te gaan rusten. Maar LSVV kwam vlak voor de rust toch nog op 1-1.
Na de rust werd er fel om de winst gestreden. Toen LSVV een omstreden vrije trap mocht nemen van de rand van het strafschopgebied, nam men dit cadeautje dankbaar aan door voor de 2-1 te zorgen. Maar BOL kwam terug toen, na een lange afwezigheid, Dennis Rijs mocht aanleggen voor een vrije trap en dat betekende 2-2.
LSVV gooide nu alles in de strijd en bij een misverstand in de achterhoede kwam men op 3-2. Gelet op de reactie op de LSVV-bank dacht men de buit binnen te hebben, maar BOL gaf de strijd niet op. En uit een uitstekend genomen hoekschop van Koen Tros, zorgde Sietse Brandsma voor de 3-3. De scheidsrechter dacht een overtreding te hebben gezien, maar op advies van zijn assistent werd het doelpunt toch goedgekeurd.
Trainer Hoogland was blij met het eerste succes, maar met deze instelling moet er nog meer te halen zijn.

Overige uitslag: DTS-Vrone 2-1