Corona-richtlijnen [Update 1 september 2021]

Laatst geüpdatet: woensdag 1 september 2021

Zaterdag 4 september kan er gelukkig weer worden gevoetbald door alle teams van BOL. De trainingen zijn al gestart. Hieronder volgen de meest recente richtlijnen die gelden, ter voorkoming van het verspreiden van het coronavirus. Lees deze goed en houd je eraan, in je eigen belang en dat van anderen.

 

  • Trainen en spelen van wedstrijden: alle voetballers mogen volledig trainen én wedstrijden spelen tegen teams van andere verenigingen.
  • Publiek: het is toegestaan publiek toe te laten op de accommodatie. Er geldt geen maximum aantal personen, uitgangspunt is dat er 1,5 meter afstand gehouden wordt.
  • Kantine: De kantine is op zaterdagen weer open. Er geldt geen maximum aantal personen, uitgangspunt is dat er 1,5 meter afstand gehouden wordt.
  • Kleedkamers: deze zijn weer geopend, evenals de doucheruimtes.
  • Advies: Kijk bij uitwedstrijden bij de tegenstander op de site of zij speciale maatregelen hebben getroffen of neem anders contact op met je tegenstander.

 

VERDER:
De basisregels blijven van kracht:
Was vaak en goed je handen.
Houd 1,5 meter afstand van anderen.
Blijf thuis bij klachten en laat je direct testen.

FAQ Corona en voetbal
Op www.knvb.nl/coronavirus staan de meest gestelde vragen gebundeld over het coronavirus en de gevolgen voor het amateurvoetbal. Deze FAQ wordt continu bijgewerkt. Bekijk deze pagina dus regelmatig om op de hoogte te blijven van de laatste informatie en ontwikkelingen.

Bestuur csv BOL

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.