Voetbalvereniging csv BOL

Dit jaar bestaat voetbalvereniging csv BOL in Broek op Langedijk 66 jaar. Peter Boeijer is voor de tweede termijn voorzitter van de club en voetbalt er zelf ook. Hij vindt het de gezelligste vereniging van Langedijk.

 

“Sportiviteit en gezelligheid gaan bij ons hand in hand. Natuurlijk kom je in de eerste plaats om te voetballen, maar het sociale en sportieve aspect is net zo belangrijk. We hebben een echte clubmentaliteit, iedereen kent elkaar en onze kantine is net een bruine kroeg.

 

We spelen altijd op zaterdag, en door de week trainen we. Er zijn jeugd- en seniorenteams, waarbij iedereen op zijn eigen niveau kan voetballen. En dan hebben we het trouwens niet alleen over ‘de mannen’, want het damesvoetbal wordt steeds populairder. De grootste groei van onze vereniging komt zelfs van de dames!

 

Door de jaren heen is de club heel hecht gebleven, en de spelertjes van toen staan nu langs de lijn bij hun eigen zoon of dochter. Je blijft elkaar hier tegenkomen, en een training of wedstrijd eindigt bijna altijd in onze gezellige kantine. Ja, bij BOL is het gras gewoon echt groener!”

‘Bij BOL is het
gras altijd groener’

Peter Boeijer

Voorzitter csv BOL

‘Bij BOL is het
gras altijd groener’

Peter Boeijer

Voorzitter csv BOL

Bestuur

Het dagelijks bestuur van csv BOL bestaat uit de voorzitter, secretaris en penningmeester. Het bestuur is daarnaast aangevuld met de voorzitters van de verschillende commissies: Activiteitencommissie, Jeugdcommissie, Kantinecommissie, PR commissie, Sponsorcommissie, Terreinen en gebouwen commissie, Zaalvoetbalcommissie en Kledingcommissie.

 

De namen en contactgegevens van de bestuursleden zijn te vinden op de pagina Contact.

Wil jij graag voetballen? Kom een keer vrijblijvend meetrainen bij BOL!

De gezelligste vereniging van Broek

Op 26 juli 1949 richtten een aantal enthousiaste voetballiefhebbers zaterdagvereniging csv BOL (wat staat voor Christelijke Sport Vereniging Broek op Langedijk) op. Sindsdien zijn we een hechte voetbalvereniging waar gezelligheid, sportiviteit en teamgevoel hand in hand gaan. We hebben een vast team van betrokken en enthousiaste trainers en coaches en draaien als voetbalvereniging al jaren op een constant niveau. We hebben rond de 400 leden, en sinds de uitbreiding van ons sportcomplex in 2004/2005 is er weer voldoende ruimte om nieuwe leden te ontvangen. En dat vinden we natuurlijk altijd geweldig, om nieuwe leden te verwelkomen!

 

BOL heeft ook een actieve ‘ActiviteitenCommissie’, die leuke evenementen verzorgt voor jong en oud. Zo zijn er regelmatig klaverjasavonden, is er het jaarlijkse Jeugd-kerstmix Toernooi in sporthal Geestmerambacht, en organiseren we altijd een sinterklaasmiddag voor de jeugd.

 

Ons sportcomplex heeft drie 3 natuurgras-wedstrijdvelden, waarvan één volledig verlicht en één trainingsveld. In 2013 hebben we het hoofdveld grondig gerenoveerd en een nieuwe drainage en toplaag aangebracht. In 2006 en 2007 is de kantine, die stamt uit 1984, uitgebreid en opgefrist, en eind 2013 zijn we gestart met het uitbreiden en opknappen van de kleedkamers. Het is mooi om te zien dat we bij al deze uitbreidings- en renovatiewerkzaamheden altijd veel hulp krijgen van onze eigen leden, die hard werken om de professionals bij te staan.