Hoi, leuk dat je er bent!

Bij csv BOL hebben we een hele actieve jeugdafdeling, en we zijn de enige zaterdagclub in de omgeving van Langedijk. BOL is een echte vriendenclub: we kennen elkaar allemaal! En ook al zijn we de laatste jaren behoorlijk aan het groeien, we blijven onze kleinschalige mentaliteit houden. Onze slogan is niet voor niets:

 

“Bij BOL ontmoet je je vrienden”

 

Natuurlijk delen we bij BOL onze liefde voor voetbal en willen we vooral genieten van het voetballen. Maar we vinden ook dat een sportieve houding en gezond sporten belangrijk is, en ons doel is om hieraan mee te werken bij iedereen die bij BOL betrokken is. We doen dit o.a. door onze trainers en de leiders van de jeugdleden goed te begeleiden, en de lijnen kort en informeel te houden. Iedereen blijft zo goed op de hoogte van wat er leeft en speelt binnen de club.

 

We besteden ook veel aandacht aan ‘het clubgevoel’ en teambinding, bijvoorbeeld door regelmatig allerlei activiteiten te organiseren. De spelers raken zo echt betrokken bij elkaar, en de jongste spelertjes worden bijvoorbeeld vaak aangemoedigd door de oudere spelers.

Wil jij graag voetballen? Kom een keer vrijblijvend meetrainen bij BOL!

Kom spelen bij csv BOL!

Bij BOL ontmoet je je vrienden! We zijn een gezellige voetbalvereniging waar iedereen bij elkaar betrokken is. Je bent heel erg welkom om ook te komen voetballen bij ons! Je kunt vanaf 5 jaar meespelen. We raden je aan om eerst een keertje gezellig vrijblijvend mee te komen trainen. Je kunt je hier aanmelden voor een proeftraining, of door even te bellen naar de coördinator. De trainingstijden vind je op de teampagina’s.

 

Let op: om te mogen voetballen is het belangrijk dat je scheenbeschermers en voetbalschoenen met noppen draagt. Als je deze nog niet hebt, kunnen we je vaak wel wat lenen. Vraag er even naar bij je aanmelding.

 

Als je besluit bij ons te blijven voetballen – en dat kan bijna niet anders 😉 – dan ontvangen we graag je aanmelding via het formulier. Je ontvangt daarna een bevestigingsmail met meer informatie.

Ouders

We nodigen ouders altijd van harte aan om bij de trainingen te komen kijken, en natuurlijk ook de wedstrijden van hun kind te komen volgen. Ook voor ouders staat BOL bekend als gezellige en betrokken club!

 

Zoals elke vereniging zijn ook wij afhankelijk van de inzet van vrijwilligers en ouders. We gaan er dan ook van uit dat iedere ouder een steentje bijdraagt, niet alleen om de clubwaarden en sportiviteit hoog te houden, maar ook om het voetballen mogelijk te maken. We zullen u af en toe vragen om bij uitwedstrijden te rijden, of om eens de tenues van het team te wassen. De coach/trainer van het team coördineert dit.

Vince (6 jr)

“Ik vind het altijd heel leuk om te trainen en te voetballen met mijn BOL vrienden. Ook omdat mijn papa trainer en coach is.”

Sam (12 jr)

“Ik voetbal al sinds mijn 5e bij BOL, ik vind het heel leuk en nieuwe meiden zijn altijd welkom!”

Lucas (11 jr)

“Voetballen bij BOL is echt super leuk! En het is ook lekker dichtbij!”

Thijs (15 jr)

“Het is heel gezellig bij BOL, ’s ochtends lekker met mijn vrienden voetballen en
’s middags met z’n allen bij het eerste kijken!”