Nacht van BOL is terug en wel op 2 en 3 juni 2023

De Nacht van BOL is terug van weggeweest!

Voor de mini’s tot en met de teams O13 wordt dit prachtige spektakel georganiseerd. Op vrijdag 2 juni om 16.45 uur worden alle teams in sporttenue met zwemkleding eronder verwacht voor de opening. De oudere teams (o10 t/m O13) mogen ook blijven slapen. De jongere teams worden rond de klok van 21.00 uur opgehaald om de volgende dag om 07.30 uur weer paraat te staan. Dit keer in voetbalkleding. Want deze is na een gezamenlijke warming-up gevolgd door een ontbijt zeker nodig voor het mixtoernooi dat deze ochtend op het programma staat. Rond 11.00 uur vindt er een prijsuitreiking plaats waarna iedereen mag worden opgehaald en de tenten kunnen worden afgebroken.

Alle teamleden hebben (als het goed is) inmiddels een mail gehad met daarin meer informatie en een link naar het aanmeldformulier. De vraag aan alle teamleden van de mini’s tot en met de O13 om deze in te vullen. Ook als je niet kan meedoen.

Via dit formulier kun je je ook aanmelden als vrijwilliger om te helpen bij een deel of meerdere delen van de organisatie. Er zijn vele handen nodig. Geen kind in deze jonge teams rondlopen maar wel helpen? stuur een mail naar ac-bol@outlook.com.

We zoeken nog:
• spelleiders voor de zeskamp op vrijdag van 17.00-21.00 uur (incl pauzes om te eten en te drinken)
• scheidsrechters bij Led voetbal van 22.00-00.30 uur
• nacht wacht van 00.00-07.00
• scheidsrechters voor het mixtoernooi van 08.30-11.00 uur
en heel veel teamcaptains voor het hele weekend om de teams te begeleiden! Dat mag ook als duo gedaan worden Hiervoor wordt je verwacht van 16.30 uur tot de volgende dag 11.00 uur

Nog niet aangemeld voor de nacht van BOL als teamlid van de mini’s tot en met de O13? Klik dan hier

Vragen? Mail naar ac-bol@outlook.com

Tot 2 juni, wij hebben er zin in!

Groet

De Activiteitencommissie