Nuttige wedstrijd van BOL

• 107 weergaven

Na de wedstrijd van vorige week was deze middag Kolping Boys de tegenstander.
In Oudorp werd een leuke wedstrijd gespeeld tegen een tegenstander die vorig jaar net niet aan een periodekampioenschap kon meedoen, zodat ze ook dit jaar in de 2e klasse blijven.

Kolping Boys zette BOL meteen onder druk, maar na een half uur keerde de wedstrijd en kreeg BOL ook kansen.
De slag op het middenveld kwam nu vele malen BOL toe. BOL is duidelijk sterker geworden door de komst van de gebroeders Molenaar.
Jammer dat in de blessuretijd van de eerste helft de bal onnodig werd verspeeld, wat de 1-0 voor de thuisclub betekende.

Na de rust kwam BOL steeds beter in haar spel, waarbij aangetekend dat doelman Snoek het aanmerkelijk gemakkelijker had dan zijn collega van Kolping Boys.
De wedstrijd was af en toe te fel, wat aan weerskanten irritatie opwekte. Sietse Brandsma was ook deze middag weer de dupe, maar nadat een verdediger Sietse in de heupzwaai nam, betekende dit een strafschop. Sietse gaf de doelman nu geen kans.
Al met al wordt het spel al veel beter, wat vertrouwen geeft. A.s. dinsdag speelt BOL in Nibbixwoud tegen SEW.