Ook Huizen is BOL te machtig

• 81 weergaven

Ongetwijfeld hebt u tevergeefs gezocht naar een verslag. De verslaggever moest op het laatste moment afhaken voor de reis naar Huizen en bij de wel-aanwezigen was helaas niemand die over de wedstrijd kon schrijven. Nu zou de indruk gevestigd worden dat er bij grote nederlagen geen verslag wordt gemaakt.

Het affiche voor deze wedstrijd was nog zo interessant. Immers, toen Huizen in het seizoen 2001-2002 kampioen van het Zaterdagvoetbal werd, eindigde BOL als nummer 5 in de derde klasse. Huizen zakte daarna af, kennelijk om de begroting op orde te brengen en BOL bleef dobberen in de 3e klasse tot er een lichting aankwam welke bij de, toen nog genoemde junioren, succes boekte, wat haar vervolg kreeg bij de senioren.
Helaas voor ons moesten we afscheid nemen van twee bepalende spelers, maar dat hoeft geen reden te zijn dat BOL te kort komt om zich te handhaven. Verdedigend stond BOL ook steeds goed met Xander Snoek als prima sluitstuk. Dit seizoen werden er best wel goede wedstrijden gespeeld maar 3 x 0-1 was teleurstellend.

De wedstrijd tegen Huizen volgde ik vanuit de huiskamer. Vijfentwintig minuten ging het goed, maar toen waren 2 vrije trappen fataal, waarna volgens aanwezigen de koppen naar beneden gingen en het voor de rust 4-0 werd. Gelukkig was de doelpuntenhonger na de rust enigszins gestopt, want men vond nog éénmaal het doel van BOL.
Een wat ruime nederlaag, de prognose voor deze wedstrijd was maximaal een drietje maar ook dat gelukte niet.
Het werd dus voor de thuiszitter geen vrolijke middag, maar we houden de moed erin.
A.s. zaterdag komt de tegenstander van weleer, namelijk ZOB waar we altijd met wisselend succes tegen speelden. Hopelijk wordt het een aanzet voor een opgaande lijn.

Huizen-BOL 5-0(4-0)