Soms zit het mee en soms…………

• 85 weergaven

Na de keurige overwinning tegen AFC’34 kregen we deze middag Jong Holland op bezoek
als 2 e wedstrijd voor de bekercompetitie.
Zoals ieder jaar worden de wedstrijden tussen BOL en Jong Holland ook deze keer met veel inzet
gespeeld zij het dat Jong Holland deze middag meer inzet bracht.
Gelet op de grote nederlaag van een week geleden hadden we niet verwacht dat de Alkmaarders zo
sterk terug kwamen.
Geholpen door een knullig balverlies kwam Jong Holland al binnen een minuut op de 0-1 en die
voorsprong hebben ze met verve verdedigd.
BOL had weliswaar het meeste balbezit maar Jong Holland loerde op de counter en was af en toe wel
erg gevaarlijk vooral door hun gedreven spits.
BOL liep de hele wedstrijd achter de feiten aan. Combineerde veelal goed maar kon de muur van
Jong Holland niet slechten.

In de 2 e helft kwam Sietse Brandsma de ploeg versterken maar ook dat mocht niet baten. Ook het
gemis van Steven Glas en Martijn Ton was een flinke aderlating.
BOL probeerde het wel en zag een inzet op de paal belanden terwijl er ook voor open doem niet kom
worden afgerond.
Aanvoerder Rootlieb ging mee in de aanval en had bijna nog voor de gelijkmaker gezorgd maar het
was allemaal tevergeefs. Gelet op de inzet van de bezoekers mogen we hun overwinning niet
kleineren wat ze hebben er uit gehaald wat er deze middag in zou kunnen zitten en dat was de 0-1