Wedstrijdverslagen (O-10:1)

() • 71 weergaven

BOL JO-10:1 laat 2 gezichten zien
Vandaag moest er aangetreden worden tegen Kolping Boys. Deze tegenstander had alle wedstrijden nog gewonnen dus het zou een zware dobber worden. BOL begon met Jitse in het doel, achterin Jelle, Seger en Boaz en voorin Jesse, Tjeerd en Bonne. Op de bank begonnen Stijn, Zepp en Sam, die te laat aanwezig was (dit was wel de schuld van zijn vader:-)). Het eerste gevaar kwam van BOL. Vanaf de aftrap wist BOL er een corner uit te slepen en uit die corner wist Jesse bijna de bal binnen te koppen. Daarna was het Kolping Boys die het initiatief overnam. Ze gingen als een warm mes door de spreekwoordelijke boter door de verdediging van BOL. Het bekende probleem van niet als team spelen kwam weer snel naar boven, de verdediging hielp niet met aanvallen en de aanval hielp niet met verdedigen. Kolping Boys wist maar liefst 7 keer te scoren in de eerste helft. BOL was nog 1 keer gevaarlijk met een bal op de paal. Gelukkig wist Jitse vlak voor rust nog een vrije bal van Kolping Boys uit het doel te ranselen.
In de tweede helft ging Sam keepen. Door een tactische wijziging van de coaches ging het in de tweede helft veel meer gelijk op. De jongens van BOL gingen harder werken, hierdoor ook beter voetballen en wisten ze Kolping Boys goed partij te geven. Kolping wist na de rust al snel de 8-0 te scoren maar daar bleef het lange tijd bij. Bonne wist na een mooie aanval zelfs 8-1 te scoren en was de eer gered. Sam hield met een aantal reddingen zijn doel mooi schoon en Tjeerd wist zelfs de tweede goal voor BOL te scoren, 8-2. Kolping wist in de laatste minuut nog een vrije bal binnen te schieten waardoor de eindstand 9-2 werd. Een slechte eerste helft wat gelukkig goed gemaakt werd door een goede tweede helft waardoor de mannen toch met een tevreden gevoel de kleedkamers op konden zoeken.