Wedstrijdverslagen: A1, F1

() • 107 weergaven

Koedijk A1- Bol A1: 2-0 (onnodig verlies)

Op een zonnige zaterdagmiddag hadden wij de altijd lastig uitwedstrijd bij Koedijk. Een deel van onze mannen ging sportief op de fiets naar Koedijk, sommige pakte gewoon lekker de auto. We begonnen sterk aan de wedstrijd, met veel druk op de bal en een paar goeie kansen van onder anderen, Timo en Ruben Schouwink. Achterin stond het erg goed. Na een minuut of 20 kwam er een hoge bal richting onze achterhoede die David Snijder verkeerd inschatte, en de spits van Koedijk de bal gemakkelijk op kon pikken en hem langs keeper Julian koopman kon schieten: 1-0. Volkomen onterecht en uit het niets stonden we achter. En de ballen wouden er aan de overkant maar niet in. Na een goeie aanval van BOL kwam de bal voor de voeten van Timo Schouwink die netjes zijn man uitkapte en uithaalde, helaas kon de keeper van Koedijk de bal naar de zijkant stompen.

In de rust liep de scheidsrechter naar ons toe om te vertellen dat hij een hamstring blessure had opgelopen tijdens de wedstrijd en dat hij een vervangende scheids had geregeld. In de 2e helft waren we afwachtend aan het voetballen, met veel balverlies. We waren niet meer scherp en maakte veel fouten in de opbouw. Met een paar kleine kansjes werden we af en toe toch wel een beetje gevaarlijk. Middenvelder Sil Reese was erg goed bezig, hij was sterk aan de bal en erg belangrijk in de opbouw. Maar de ballen wouden er niet in… dus het onvermijdelijke gebeurde toch: de 2-0. Balletje breed, de rechtsbuiten van Koedijk langs Bram Verhoef gesprint richting de achterlijn, en een lage voorzet goed ingeschoten en de bal hing. Keeper Julian was kansloos. Dat was het moment dat we allemaal de koppies lieten hangen. Vlak daarna was het laatste fluitsignaal. Het was een onnodig verlies. We hadden in de 1e helft al 3-0 voor moeten staan. Maar goed, het blijft voetbal. We hebben ondanks het verlies toch weer een heerlijke/gezellige voetbalmiddag gehad!

Man of the Match: Sil Reese

JVC helpt BOL F1 een handje…

Het was vroeg opstaan op deze zonnige maar koude zaterdagochtend. F1 moest om 09:00 uur aantreden in Julianadorp dus moesten we om 07:50 uur vertrekken. F1 had hier nog iets goed te maken want de vorige wedstrijd tegen deze tegenstander werd verloren met 1-3. Ondanks 2 prachtige kunstgrasvelden moesten wij op een achterafgelegen knollenveld die ook nog half bevroren was. Maar goed, hier had de tegenstander ook mee te maken. Het wordt ook steeds lastiger om jongens te vinden die willen keepen maar gelukkig wilde Boaz de eerste helft keepen en Zepp de tweede. BOL begon niet goed, het was rommelig en de mannen wisten elkaar niet goed te vinden. JVC kreeg een paar kansjes maar wist die niet te benutten. Daarna ging de BOL machine lopen en kwam JVC er niet meer aan te pas. De mannen gingen goed overspelen, werkten erg hard alleen de doelpunten kwamen niet. Bonne was nog het dichtste bij met een bal op de paal. Gelukkig kregen we de hulp van JVC die de bal na een mooie corner van Sam in eigen doel wist te werken. In de tweede helft was het weer eenrichtingsverkeer, ook de tweede helft kreeg de keeper van BOL geen enkele bal richting zijn doel. Maar wat de mannen ook probeerden, de bal ging er niet meer in. Maar goed, als je elke wedstrijd wint met 1-0 wordt je ook kampioen… De mannen hebben hard gewerkt en vooral in de eerste helft ook goed gespeeld en met 3 punten konden we weer terug naar BOL.